Hvad er en indeksside?

Indhold

Oversigt

Indekssiden er den URL eller fil, der automatisk indlæses, når en person besøger din URL.

Udtrykket bruges også til at henvise til forsiden, webserverens mappeindeks eller hovedwebsiden på et websted for en gruppe, virksomhed, organisation eller enkeltperson.

Sørg for, at du har din indeksside i din public_html-mappe, ellers vises dit websted ikke korrekt.

Når du opretter din indeksside, skal du bruge et af følgende navne:

index.html
index.php

Opdateret den september 9, 2020