1. Hjem
  2. Streaming (internetradio)
  3. Alt Centova Cast
  4. Hvordan logger man ind på Centova Cast?

Hvordan logger man ind på Centova Cast?

Lad os få dig logget ind!

Hvordan logger jeg ind?

Det er super nemt at logge ind på Centova Cast!

1. Så snart din nye server var betalt, ville vores system automatisk have oprettet din nye konto og sendt den til adressen under din profil.
  2. Kan du ikke se det? Husk at tjekke din uønsket post - hvis den nu skulle være smuttet igennem der.
  3. Klik på linket til server-URL'en i e-mailen.
  4. Indtast din Brugernavn.
  5. Indtast nu din Adgangskode.
  6. BOOM! Vi er nu kun få minutter fra at streame rundt om i verden.

Det virker ikke!

Hvis du har fulgt ovenstående trin, men stadig får en fejlmeddelelse om "forkert brugernavn/adgangskode", skal du kontrollere det sidste tegn i din adgangskode. Nogle gange, når du kopierer og indsætter fra e-mails, kopieres der også et ekstra "mellemrum" (hvilket ugyldiggør dine legitimationsoplysninger).

Hvis du har tjekket efter pladsen og stadig modtager fejl, kan du måske nulstille din adgangskode på din myGecko-konto eller kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig gerne.

Opdateret den 2. september 2020