1. Hjem
  2. Webhosting
  3. cPanel
  4. Sådan opretter du et underdomæne

Sådan opretter du et underdomæne

Indhold

Trinene

1. Log ind på cPanel > før du går til Domæner sektion > og ved at klikke på Underdomæner.

2. Indtast følgende oplysninger for det ønskede underdomæne:
Underdomæne: navnet på dit underdomæne
Domæne: Vælg det domænenavn, du vil knytte underdomænet til.
Dokumentets rod: rodmappen for dit underdomæne, som skal indeholde alle dets filer (det kan f.eks. være /public_html/subdomain eller ~/subdomain.tld)

3. Klik på Opret:

BEMÆRK: det nyoprettede underdomæne burde blive vist med det samme, men det kan tage op til 30 minutter.

Opdateret den 17. september 2020