1. Hjem
  2. Streaming (internetradio)
  3. Alt Centova Cast
  4. Sådan får du vist fejllogfiler i Centova

Sådan får du vist fejllogfiler i Centova

Centova Cast giver direkte adgang til de logfiler, der genereres af din streaming-server og AutoDJ-software.

Logfiler indeholder forskellige diagnostiske og historiske optegnelser om de aktiviteter, der udføres af din streaming-server, som typisk kun vil være af interesse for avancerede brugere.

Du skal blot klikke på Logfiler i Centova Cast under den Statistik for at finde relevante oplysninger.

Opdateret den 14. september 2020