1. Hjem
  2. Streaming (internetradio)
  3. Alt Centova Cast
  4. Sådan uploader du sange til Auto DJ

Sådan uploader du sange til Auto DJ

Du kan uploade mediefiler til serveren på en af to måder:

• Brug af FTP. Dette er den mest robuste og pålidelige metode til at uploade mediebiblioteker (mapper og filer), men det kræver dog, at du installerer software på din hjemmecomputer for at kunne udføre overførslen. Klik her for at lære, hvordan du uploader med en FTP-klient.
  • Brug af Centovas webbaserede filhåndteringsprogram. Dette er den mest praktiske metode til at uploade filer, da den fungerer med din eksisterende webbrowser. Denne metode er beskrevet nedenfor.

Sådan uploader du medier til din autoDJ (uden FTP)

1. I navigationspanelet i venstre side af skærmen skal du klikke på Filer under den AutoDJ overskrift.
  2. Klik på den Upload knappen nederst på siden. Dialogboksen til upload af filer skal vises.
  3. Klik på den Vælg filer knap. Der åbnes en dialogboks i filbrowseren, så du kan søge på din hjemmecomputer efter de mediefiler, du ønsker at uploade.
  4. Vælg den/de mediefil(er), du vil uploade, og klik på knappen Åbn knappen nederst i dialogboksen.
  5. Uploadet bør begynde med det samme. Vent, til upload er afsluttet, og gentag derefter eventuelt trin 3-5, indtil du har uploadet alle de mediefiler, du vil bruge.
  6. Klik på den Luk for at lukke dialogboksen til upload af filer.

Når du er færdig med at bruge Filhåndtering, skal du klikke på Returner knappen nederst på siden for at vende tilbage til hovedgrænsefladen for Centova Cast.

Opdateret den 17. september 2020