1. Hjem
  2. Webhosting
  3. cPanel
  4. Hvordan uploader jeg mit websted i cPanel?

Hvordan uploader jeg mit websted i cPanel?

Indhold

Trinene

1. Gå til cPanel > Filer > Filhåndtering

2. Du vil blive ført til hjemmappe som standard:

Herfra kan du gå til rodmappen for dit websted ved at dobbeltklikke på public_html-mappen:

3. Hvis du vil se skjulte systemfiler som f.eks. .htaccess eller andre, skal du klikke på Indstillinger i det øverste højre hjørne:

Og aktiverer Vis skjulte filer (dotfiles) i pop-up vinduet:

4. Tryk på Upload knap:

5. Klik nu på den Vælg Fil knap eller træk-og-slip dine webstedsfiler ind i den omkransede boks:

6. Når du har uploadet, får du en bekræftelse:

7. Du kan også Uddrag eller Komprimér arkiver, hvilket er meget nyttigt og hurtigt, især når der skal uploades/downloades flere filer:

Opdateret den september 9, 2020