Hoe inloggen op Centova Cast?

Laten we je aanmelden!

Hoe inloggen?

Aanmelden bij Centova Cast is super eenvoudig!

1. Zodra uw nieuwe server was betaald, zou ons systeem automatisch uw glimmende nieuwe account hebben voorzien van een e-mail naar het adres onder uw profiel.
  2. Zie je het niet? Vergeet niet uw junk mail te controleren - voor het geval het daar doorheen geglipt is.
  3. Klik op de server URL link in de e-mail.
  4. Voer uw Gebruikersnaam.
  5. Voer nu uw Wachtwoord.
  6. BOEM! We zijn nu slechts enkele minuten verwijderd van streaming rond de wereld.

Het werkt niet!

Als u de bovenstaande stappen hebt gevolgd en nog steeds een 'onjuiste gebruikersnaam/wachtwoord' foutmelding krijgt, moet u het laatste teken van uw wachtwoord controleren. Soms wordt bij het kopiëren en plakken uit e-mails ook een extra 'spatie' gekopieerd (waardoor uw gegevens ongeldig worden).

Als je de ruimte hebt gecontroleerd en nog steeds fouten krijgt, reset dan misschien je wachtwoord in je myGecko-account of neem contact op met ons ondersteuningsteam, en we helpen je graag verder.

Bijgewerkt op 2 september 2020