Widgets toevoegen aan uw website

Om widgets aan uw website toe te voegen, moet u toestemming hebben om de code van de pagina te bewerken. Merk op dat als je een content management systeem (CMS) gebruikt in plaats van de ruwe HTML-pagina's op je website te bewerken, je CMS de werking van de widgets kan verstoren.

Hoe voeg je een Centova-widget toe aan je website?

1. Klik in het navigatiepaneel van Centova Cast aan de linkerkant van het scherm op Widgets onder de Configuratie rubriek.
  2. Selecteer een widget uit de Widget kiezen lijst: Streamoverzicht, recente nummers, kaart met luisteraars, inhoud op aanvraag, verzoeken om nummers, afstemmen, webspeler
  3. De widgetcode wordt weergegeven als een set van twee HTML-fragmenten die samen de volledige functionaliteit van de widget bieden. Kopieer het eerste HTML fragment uit het bovenste vak en plak het in uw webpagina waar u de widget wilt laten verschijnen.
  4. Kopieer het tweede HTML fragment uit het onderste vak en plak het in uw HTML webpagina net voor de afsluiting </body> tag.
  5. Sla de wijzigingen in je HTML-pagina op en probeer de pagina in een browser te laden. De nieuwe widgets zouden nu op de pagina moeten verschijnen.
Bijgewerkt op 14 september 2020