1. Hem
  2. Webbhotell
  3. cPanel
  4. Hur ändrar jag mitt cPanel-lösenord?

Hur ändrar jag mitt cPanel-lösenord?

Jag har glömt mitt lösenord

Om du har glömt ditt cPanel-lösenord följer du de här stegen:

1. Klicka på Återställ lösenordet på huvudsidan för cPanel-inloggning:

2. Ange ditt cPanel-användarnamn och klicka på Återställ lösenordet:

3. När du har gjort det skickas ett e-postmeddelande med en bekräftelsekod till den e-postadress som tilldelats ditt värdkontot.

Nedan kan du se ett exempel på e-postmeddelandet:

4. Klicka på Länk för återställning av SSL i e-postmeddelandet, vilket leder dig till en sida med ditt nya lösenord.

Om länken inte fungerar, gå tillbaka till din cPanel-sida och ange bekräftelsekoden (som finns i e-postmeddelandet).

5. När du har gjort det visas fönstret med det nya lösenordet, använd det för att logga in på ditt cPanel-konto.

Jag har inte glömt mitt lösenord, men vill bara ändra det.

Om du känner till ditt nuvarande lösenord kan du ändra det i ditt cPanel-konto. Gå till Inställningar avsnitt > och klicka på Lösenord och säkerhet.

Fyll i de obligatoriska fälten med ditt gamla och nya lösenord.

När du är klar klickar du på Ändra ditt lösenord nu!

Uppdaterad den 6 april 2018