1. Hem
  2. Webbhotell
  3. PHP
  4. Hur jag ändrar min PHP-version

Hur jag ändrar min PHP-version

Stegen

1. Logga in på ditt cPanel-konto.
2. Bläddra till Programvara och välj Välj PHP-version

Du bör nu se en lista över tillgängliga moduler och tillägg.

Om du inte behöver ändra PHP-versionen och bara vill aktivera/avaktivera specifika tillägg kan du göra det genom att markera/avmarkera motsvarande rutor.

Använd rullgardinsrutan PHP Version för att välja önskad version och klicka på Ange som aktuell för att tillämpa ändringarna.

OBS: Om du inte kan göra de önskade ändringarna måste du gå över till en php.ini-fil. Information om hur du ställer in denna kan du hitta i hittar du genom att klicka här.

3. Om du vill ändra enskilda inställningar inom PHP-versionen i fråga klickar du på Växla till PHP-alternativ (finns i det övre högra hörnet).

Om du klickar på de grå alternativen visas en rullgardinslista för ändringar.

Tryck på Verkställ för att genomföra inställningarna:

OBS: Om du tidigare använde en php.ini-fil för att redigera kontots PHP-konfiguration måste du kopiera de anpassade värdena med hjälp av PHP Selector-verktyget.

Uppdaterad den 24 september 2020