1. Hem
  2. Streaming (internetradio)
  3. Allt Centova Cast
  4. Annonser, jinglar och stationsbilder

Annonser, jinglar och stationsbilder

De flesta sändningar innehåller någon typ av reklam med jämna mellanrum, allt från sponsrade annonser till enkla stationsidentifikationer eller "jingel"-spår. Intervall Med typen spellista kan du automatisera införandet av sådana annonser i strömmen med jämna mellanrum.

Konfigurera en spellista med intervall

En schemalagd spellista med en enda uppspelning aktiveras på ett visst datum vid en viss tidpunkt, spelas upp till slut och inaktiveras sedan (och spelas aldrig mer).

Du kan konfigurera en intervallspellista genom att skapa en ny spellista och sedan:

1. Ställ in typ av spellista till Intervall.
  2. Använd den Upprepa varje för att välja ett upprepningsintervall. Du kan välja att upprepa spellistan efter ett visst antal låtar eller efter ett visst antal minuter.
  3. Klicka på Spara för att spara spellistan.
  4. Lägg till media i spellistan.
Uppdaterad den 14 september 2020